Höstmys

0

Att hösten har våldtagit oss kan knappast undgått någon. Det har blivit kallt som fan och mörkret bokstavligen äter upp våra egon och förvandlar gladaminer till surgubbar. Det är nu man behöver något kul som värmer upp denna trista vardag. Så vi har plockat fram lite items för att ni skall få ett hyfsat lyckligare och lättare liv..

 

strage

Strage skriver målande med ironiskunderton om dagens kända, galnaste och även om de mest ointresanta artister som stör vår frid. Trots det lyckas han få till det så fångande och träffsäkert att jag garvar av lycka över hans stundtals valda taskigheter med lika grym uppriktighet. “En behind the scenes” i bokformat där du får intervjuer och upplevelser återgivna ur betraktarens huvud. Ett måste om du vill sätta piff på vardagen. Klicka på bilden så kommer även du att fatta, – Killen har banne mig humor.

 

teenage-bottlerocket-they-came-from-the-shadows

Teenage Bottlerocket

– They Came From the Shadows-

Med sitt fjärde album i ordningen gör de nu världen en tjänst med att bjuda upp till energi och rock n roll i ett paket. Du blir lycklig av denna platta.och jag höll på att köra av vägen när jag slängde in plattan i bilstereon. Det var så jäääävla bra.

 

 

 

 

 

strung-out-agents-of-the-underground

Strung Out

– Agents of Underground –

Om ovan platta levererade energirik punkrock så är detta i samma liga minst. För att få den perfekta upplevelsen av Strung Out så ska de spelas högt. Så högt att det nästan känns obehagligt. När du nått dit märker du..- Detta är sjukt bra..En platta som kommer spelas hårt i min mp3-spelare när jag kastar mig utför någon alptopp i vinter.

guns

Översatta biografier brukar aldrig bli bra. Jag måste nog tyvärr säga att den engelska versionen är bättre än denna, men att den duger för den late. Trots allt så är det kul att läsa om grabbarna grus som bitvis spårar ur. Hur som helst är den så bra att den sätter förg på höstmörkret. Har du denna och Strages bok så är du rätt så skottsäker i höstmörkret.

No comments