HyperX Pulsfire HASTE

HyperX Pulsfire HASTE är 59gr action ett långt kliv ifrån en tid då man fick vikter med till musen för att göra den stabil. Jag fattade aldrig det där utan skar istället bort delar av musens cage för att göra den lättare. Nej, inte bekväm utan lättare. Märkte snabbt att jag fick en rad fördelar med en lättare mus, framförallt i snabbhet. Dock fick det ge vika för stabilitet, men man lär sig leva med handikapp. 

Främst spelar jag CS:GO men även en hel del COD. CS:GO i synnerhet kräver en snabb hand i många situationer. Kanske mer krävande än ex COD som är lite mer förlåtande i spelstil. Länge spelade jag med en moddad HyperX Pulsfire. Men nu slipper jag det, Pulsfire HASTE har blivit en favorit. 

Pulsfire HASTE har det populära bikupeöverdraget, dvs ihålig cage som det möjligt att hålla ned vikten till 59gr. Greppet är superskönt och passar nog de flesta händer. HyperX har skickat med extra grepp tejp för de som vill ha en mus som sitter fast i handen. Haste ligger stadigt utan tejp och inte känt behov att använda den. På mattan glider den snabbt och stabilt som Gretzky i rinken.  HASTE har kanske det stabilaste 59gr jag har kört med. 

Låg latency (16k dpi) och snabb respons kan jag inget annat än att säga att haste är grym, i alla fall för CS:GO. Kabeln till HASTE är som en mjuk tråd. Den ligger följsamt på bordet och är ingen styv ståltråd som stretar emot och irriterar. 

Pulsfire HASTE är en enkel och avskalad mus med endast sex stycken knappar. Fullt tillräckligt för de flesta FPS men ska du spela något som kräver fler funktioner är inte HASTE för dig. HyperX har haft fokus på FPS när de tillverkat musen både i utförande kvalitet och pris. För ca 350kr har du en grym mus som klarar 60 miljoner klick enligt HyperX själva. Musen lämpar sig väl för hardcore gaming och dagligt bruk. 

Kan varmt rekommendera HyperX Pulsfire HASTE, du kommer inte bli besviken.