Café Du Cycliste

Vill man ha det där som ger ett extra ”hummpf” till outfitten är Café De Cycliste självklart. Det är ett renodlat livsstilsmärke av cyklister för cyklister långt ifrån ex Scott eller Pearl Izumi. Designen är Cafe De Cycliste primära kännetecken där kvalitén är fantastisk. Materialet är mjukt som silke och kläderna är oerhört lätta. Passformen är direkt och jag har inte noterat skav någonstans. Det vilar en personlig vibe över hela deras kollektion, fransmännen kan sin grej helt enkelt.

Ett delikat problem är skavsår på bröstvårtorna, allt för ofta upplevt smärtsamma stunder på grund av dåligt material i väldigt dyra cykelkläder. Förvånansvärt många etablerade märken missar detaljen med hudvänligt tyg . Jag har inte jättebröst utan helt normala, trots det skaver det när kläderna blir fuktiga. Det problemet existerar inte med materialet som Café De Cycliste använder.

Känner mig ofta fånig när jag trycker in min kropp i racetights för att cykla grus och saknat något stilfullt cyclotif med behållen funktion. Jag gav mig ut på nätet för att leta efter något som inte var för race inte för hiphop. Hamnade av ren slump på Café De Cyclist hemsida och deras gravel collection. En collection som har exakt den looken jag söker. Inte för die hard race utan mer skön cyklist-look.

Barbara som de valt att kalla tröjorna för “gravel” är superlätta, andas och är fuktavvisande. Har resår och silikon på rätt ställen för att inte åka upp i ryggen. Rymlig bakficka för godis och telefon. Gravelkläderna har allt du behöver för att kallas cykeltröja och addera stil till temat för att göra det rättvist.
Barbara-tröjorna upplever jag något kortare än andra racetröjor jag har från ex FOX , inget problem när du är på cykeln. Café De Cyclist är lite små i storlekarna gå gärna upp en storlek när du beställer ditt ex. jag är 183 har en XL, normalt är jag medium eller L.


Sammantaget

Café Du Cyclist gör fantastiskt bra kläder som både är snygga på och av cykeln. De har en genuin designlinje med kvalité och sitter skönt oavsett om du ska cykla 20 mil eller köpa glass. Ett plagg jag varmt kan rekommendera.
Mer info här