Watch The Throne

0

watch_the_throneJag ska vara ärlig innan jag fortsätter, jag har aldrig gillat Jay-Z som rappare. Jag vet att det inte är rumsrent men jag tycker han är en överskattad och innehållslös rappare. Men även en kille som jag som söker substans så har Jay-Z faktiskt fått till det, ex Black Album och 99 Problems. Men det är endå få udantag i man ser till hans långa karriör som rappare.

Kanye west därimot är en favvorit, men inte som rappare utan som artist. Han lyckas få till den där känslan i musiken som tränger rakt in. Hans melodier är fantastiska och han har inte släppt ett enda dåligt album.

När jag fick nys om sammarbete mellan Jay-Z och Kanye vilka inte är helt okända för varandra så kände jag – Fan ska Jay-Z sabba för Kanye när han kan göra hela plattan själv, fast bättre.

Nu blev det inte så utan “Watch The Throne” blev en förbannat bra platta trots att jay-Z är med. visst skulle plattan vara lika bra utan honom, men dock helheten är genom arbetad och bra. Men jag stör mig som fan på Nina Simone samplingen som är för utjatad för att vara ok att använda, inte ens auto tune gör den bättre. Säga vad man vill “Watch The Throne” är en av årets plattor, skulle bli mäkta förvånad om det inte blev så.

No comments