The Sounds

0

The Sounds

– Hotest news –

 

Det är bråda dagar för The Sounds. Nyss hemkomna till Sverige efter en succéartad europaturné med Fall Out Boy gör de idag onsdag en snabbvisit i Stockholm för att hälsa på i P3 Populär samt framträda i direktsändning på kvällen när de gästar SVT:s Popcirkus.

the sounds blackwhiteThe Sounds kommer att framträda med No One Sleeps When I’m Awake, första singeln från kommande albumet Crossing The Rubicon som släpps 3 juni.

Direkt efter Stockholm åker turnébussen vidare mot Göteborg och därefter ett framträdande i hemstaden Helsingborg 3 april.

Just hemstaden Helsingborg kommer inte någon i bandet att få se på ett längre tag, efter rundan i Europa med Fall Out Boy, där flertalet spelningar varit utsålda, åker de över till USA där de ska turnera med No Doubt ända fram till augusti. De har dock valt att göra en liten paus för att besöka några få festivaler i Sverige, i nuläget Peace&Love-festivalen i Borlänge, Arvikafestivalen och Hultsfredsfestivalen.

De har dessutom blivit inbjudna att framträda på ansedda Tiger Jam, Tiger Woods årliga välgörenhetsgala, i sällskap med bl a No Doubt och Paramore.

No comments