Sonic Syndicate

0

Sonic Syndicate

-Utan sångare-

I skrivande stund måste vi i Sonic Syndicate tyvärr meddela att Roland har valt att lämna bandet pga personliga skäl som ligger utanför vår kontroll. Vi önskar Roland all lycka framöver och givetvis kommer vi att fortsätta att vara goda vänner. Stort tack för ditt hårda arbete och alla fantastiska äventyr som vi har varit ute på tillsammans.

sonic_syndicate_wallpaper05_1280_960 Idag har vi även påbörjat sökandet efter en ny sångare. Vi har mängder av energi just nu och kan knappt bärga oss innan vi har en ny medlem i vår familj som kan hjälpa oss att nå våra drömmer. De senaste två åren har varit helt fantastiska för oss, vi har sett halva världen och mött mängder av såväl gamla som nya fans. Det är ni som håller oss levande.

Igår satte vi oss ner och bestämde oss för att inte begränsa sökandet efter en ny sångare/sångerska till vår närmsta bekantskapskrets. Det här är en stor möjlighet för oss
och vi vill att alla där ute ska få en möjlighet att sprida ordet och vara delaktiga i vår jakt på en ny sångare.
Kanske blir det du, en vän eller en vän till en vän som tar över mikrofonen?

Om du känner att du vill hjälpa oss med detta eller vill få chansen att gå på audition så ber vi dig att följa instruktionerna nedan:

Sonic Syndicate wants you!

You think you have what it takes to be a part of the Sonic Syndicate Family? Let us hear what you got. Send us a link to a video showing off your vocals, a song you wrote, a band you’re playing in / used to sing in or any other form of digital propaganda you think will make you stand out from the rest.

Please email the following info to Sonicsyndicate@me.com and include the following info.

Name:
City:
Age:
Influences:
Link to a recent photo:
Link to your video, webpage or other form vocal submission:

Please note due to the high volume of email we will only respond if interested.

Thank you for all the support and good luck!

No comments