Snabba cash

0Nu har inspelningen startar av SNABBA CASH,

 

filmatiseringen av Jens Lapidus succéroman!

 

 

Nu har inspelningen startar av thrillern SNABBA CASH, filmatiseringen av Jens Lapidus succéroman med samma namn. I huvudrollerna ser vi Joel Kinnaman, Matias Padin Varela och Dragomir Mrsic, och för regi står Daniél Espinosa. Filmen ska spelas in i både Stockholm och Göteborg. Filmen är producerad av Fredrik Wikström på Tre Vänner, i samarbete med Nordisk Film.  

SNABBA CASH beräknas få biopremiär över hela landet i början av 2010!

snabba

SNABBA CASH är en realistisk thriller regisserad av Daniél Espinosa, baserad på Jens Lapidus succéroman. I rollen som JW ser vi Joel Kinnaman, som i vår är aktuell i både det starka dramat ”I Skuggan av värmen” samt i ”Johan Falk – Gruppen för särskilda insatser”. Han har tidigare medverkat i filmer som ”Tjenare kungen” och ”Arn – vid vägens slut”. Matias Padin, som spelar Jorge, har tidigare medverkat i bl a ”Fröken Sverige”, ”Stockholm Boogie” och ”Storm”. Dragomir Mrsic, som spelar Mrado, har vi senast sett i ”Leo”.

Regissören Daniél Espinosa fick sitt stora genombrott med filmen ”Babylonsjukan”. Han har sedan dess regisserat den danska prisbelönta långfilmen ”Outside Love”.

Filmen produceras av Fredrik Wikström på Tre vänner, i samarbete med Nordisk Film. Fredrik Wikström har tidigare producerat publik- och kritikersuccén ”Ett öga rött”.

Romanen Snabba Cash har sålt i ca 600.000 ex bara i Sverige, samt till 24 länder bl a Tyskland, Storbritannien, USA, Frankrike och Italien.

“Johan ”JW” Westlund lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan.

När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. 

Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian.

Hans plan; göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott.

Mrado – brutal indrivare inom den jugoslaviska maffian är i konflikt med bossen Radovan.

Han får i uppdrag att hitta Jorge, men tvingas samtidigt ta hand ta hand om sin 5-åringa dotter.
Följ inspelningen på www.myspace.com/snabbacash

SNABBA CASH beräknas få biopremiären över hela landet i början av 2010!

No comments