NBA 2k12

0
nba2k12-2

Jag har aldrig varit basketproffs, har aldrig tävlat men tyckt att det varit hyfsat kul att spela basket  på skolgården. NBA 2K12 med sitt snygga upplägg ger mig en möjlighet att kanske leva drömmen fast i spel form. Du kan antingen köra ett snabbt spel eller karriär där du utvecklar din spelare igenom att vinna matcher och dunka boll.

NBA 2K12 skiljer sig inte så mycket från NBA 2K11 har du spelat de tidigare spelen kommer du rätt snabbt hitta rätt på kontrollerna. För dig som är helt färsk så tar det en liten stund att komma in i kontrollen. När du väl tragglat dig igenom den fasen och har kolla på dribbla, passa och dunka etc så är spelkänslan riktigt bra.

Gillar du inte basket så låt dig inte skrämmas, det passar även för dig som kanske tycker basket är det tråkigaste som har hänt sportvärlden sedan bollen uppfanns.  För det är underhållande att utmana varandra över en öl eller två. Karriärsläget är också det underhållande eftersom det är kampen och lusten till att vinna som gör underhållningen så hög.

NBA2K12 är det bästa basketspel du hittar där ute. Välgjort, underhållande och riktigt skoj. Dock så är kontrollerna som vanligt i basketspel, ganska irriterande dåliga och man blir stundtals förbannad över varför gubbarna bara står och kliar sig på ballen i stället för att plocka bollen av motståndaren.  De kan göras bättre,  jag vet att det går!

Enhet
Xbox 360 Playstation 3

text Leon Grimaldi

featured

No comments